Over Ons

Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

De ideale busreis vind u via onze website

Een land ontdekt u het beste met de bus, dat is onze mening. Bus rondreizen groeien dan ook nog altijd in populariteit en dat is geen toeval. U heeft tijdens een busrondreis alle tijd om te genieten van de omgeving, de reizen zijn vaak inclusief maaltijden en de reizen zijn erg scherp in prijs. Busrondreizen worden dan ook aangeboden door steeds meer reisorganisaties, denk aan: Peter Langhout Reizen, Effe Weg, Solmar Tours, De Jong Intra en Kras Reizen.

Om de zoektocht naar een busreis makkelijker te maken zijn we enthousiast begonnen met Bus-Rondreis.nl. Wij inspireren u wekelijks met de mooiste bestemmingen, zowel op ons blog als op onze bestemmingen pagina. Ook plaatsen wij iedere week de mooiste reizen en aanbiedingen. Abonneer u ook op onze nieuwsbrief om op de hoogte te houden, hier verspreiden wij exclusieve kortingscodes en aanbiedingen van diverse reisorganisaties.

Als internetbureau is het voor ons altijd een droom geweest om ons beroep te combineren met de reismarkt. Dat is met Bus-Rondreis.nl in onze ogen goed gelukt. Nog vragen over ons concept, meer weten over de advertentiemogelijkheden of tips ontvangen voor een leuke busreis? Neem contact met ons op via de contactpagina.

Busreizen deals

Categorieën


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...