Busrondreis Toscane
toren van pisa

Busrondreis Toscane

italie
Populair: De steden Florence, Pisa en Siena.
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

Ontdek Toscane, een bijzonder mooie streek in Italië

Toscane is een bijzonder mooie streek in Italië, waarin de bekende plaatsen Florence (Firenze), Pisa, Siena en Lucca liggen. Het wordt gezien als een romantisch gebied en in de steden vindt u veel bijzondere bezienswaardigheden maar ook de dorpjes zijn een aanblik meer dan waard.

Er hangt een sfeer die doet denken aan lang vervlogen tijden. Om de streek Toscane in al haar glorie en volledig te beleven, doet u er goed aan zowel de steden als de dorpjes te bezoeken en te genieten van de mooie natuur. De reisorganisaties in ons land hebben natuurlijk ook busreizen naar deze streek in het assortiment. Zodat ook u kunt gaan genieten van een sprookjesachtig deel van Italië.

Vergelijk busrondreizen naar Italië bij deze reisorganisaties

Reisbureaus

Welke reisbureaus bieden deze rondreis aan?

Zoals te verwachten, bieden de grote reisorganisaties zoals Kras, De Jong Intra, Peter Langhout en Oad allemaal reizen naar de prachtige streek Toscane aan. Niet verwonderlijk, want deze is zeer geliefd bij toeristen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie rondreis langs de steden in deze streek, waarbij zeker niet verzuimd wordt om Florence en Pisa aan te doen. De verschillende reizen zullen u grotendeels hetzelfde bieden, daar ze allemaal de belangrijkste bezienswaardigheden van de streek willen belichten.

toscane velden
toscane stad
Bestemmingen

Populaire bestemmingen in Toscane

Als u de streek Toscane bezoekt, mag een bezoek aan Florence natuurlijk niet ontbreken. Maar ook andere steden zoals Siena, met een groot aantal historische gebouwen en Lucca, alwaar een aantal prachtige kerken de stad typeren, staat op de lijst met de meeste toeristische bezoekers. En dan hebben we Pisa nog niet genoemd, waar de alom bekende scheve Toren te bezoeken is. Er zijn zoveel plaatsen waar zo ontzettend veel te zien is, dat een rondreis aan te raden is.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Toscane

In Florence vindt u geschiedenis, architectuur, kunst en cultuur samen in één stad. Monumenten en gebouwen als het Palazzo Pitti, het Palazzo Vecchio, de Dom van Florence en de David van Michelangelo zijn nog maar een paar bezienswaardigheden die genoemd kunnen worden, maar ook het Uffizi museum, met een collectie van internationale en Florentijnse kunst, is een ware parel. En bij een bezoek aan de stad Pisa mag u de scheve Toren niet overslaan. De stad heeft echter ook pleinen, kerken, paleizen en bruggen, die wat minder bekend zijn, maar zeker niet minder mooi.

toscane bos
toscane kerk
Samenvatten

Even samenvatten

Toscane geeft u kunst en cultuur, fantastische steden en een perfecte Italiaanse sfeer. Waarom zou u daar met de bus naar toe gaan? De voornaamste reden is dat u heerlijk uitgerust op de plaats van bestemming aankomt en dat u meteen klaar bent om erop uit te trekken om de omgeving te verkennen. Ook in Toscane gelden de Italiaanse regels op de weg: om meer van uw welverdiende rust te genieten is het nemen van de bus een perfect alternatief.


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...