Busrondreis Londen
palace of westminster

Busrondreis Londen

engeland
Populair: Buckingham Palace, Palace of Westminster en London Eye
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

Ontdek Londen en haar prachtige bezienswaardigheden in de stad

Van alle steden in Europa is Londen enorm populair als stedentrip. De stad heeft een enorme aantrekkingskracht omdat er zoveel te zien en te doen is, zowel op cultureel als winkelgebied. En het is lekker dichtbij, u kunt er zelfs een dagtripje of weekendje weg van maken als u wilt.

De stad biedt legio mogelijkheden voor een avondje uit, zoals bijvoorbeeld naar een musical in het theater. Of bezoek alle bezienswaardigheden die u altijd op de foto’s van de stad ziet staan, dan kunt u met eigen ogen aanschouwen of deze ook in het echt zo mooi zijn. Een rondje in het Millennium Wheel geeft u een prachtige uitzicht over de stad en probeer ook eens een echte Engelse taxi of een rode dubbeldekker bus.

Vergelijk busrondreizen naar Londen bij deze reisorganisaties

Reisbureaus

Welke reisbureaus bieden deze stedentrip aan?

U zult bij alle reisorganisaties een stedentrip naar Londen kunnen boeken, maar u kunt bijvoorbeeld eens kijken bij TUI, De Jong Intra, Peter Langhout, Oad, Kras. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden. Londen is een aantrekkelijke stad om te bezoeken, en het kan al voor heel schappelijke prijzen. Vergeet niet dat de Engelsen nog wel hun eigen munt hebben en wissel wat euro’s voor ponden, zeker als u graag wat aankopen wilt doen. Wel zo handig natuurlijk.

pauls cathedral
big ben
Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Londen

Londen is the place to be. Als u deze stad bezoekt, mag u de volgende bezienswaardigheden zeker niet overslaan: The Tower of London, waar u de kroonjuwelen kunt bewonderen, de wisseling van de wacht voor Buckingham Palace of de Big Ben. Maar vergeet ook niet een kijkje te nemen in het exclusieve wereldberoemde warenhuis Harrods en pik ’s avonds een stukje cultuur mee door naar een mooie musical te gaan kijken. Of kies voor één van de musea die Londen rijk is, u zult er de meest uiteenlopende schatten uit de kunstwereld ontdekken.

Bezienswaardigheden

Bijzondere bezienswaardigheden in Londen

Londen heeft teveel bezienswaardigheden om even kort uit te behandelen maar een bezoek aan het British Museum is wel een echte aanrader. Het museum biedt plaats aan één van de grootste kunstcollecties ter wereld. Het bestaat uit verschillende afdelingen en u vindt er kunst uit vele voorgaande eeuwen. De kunstschatten zijn zeer uiteenlopend, maar u vindt er bijvoorbeeld Egyptische mummies, de beroemde Steen van Rosetta, de Elgin Marbles (dit zijn sculpturen) uit het Parthenon in Rome, maar ook een zeer uitgebreide verzameling oude munten en medailles. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

london tower bridge
london telefooncel
Samenvatten

Even samenvatten

Een groot voordeel van een georganiseerde stedentrip naar Londen is dat u zelf niet hoeft te rijden in de drukke stad en ook niet links. En dat u rustig alle bezienswaardigheden van de stad kunt bewonderen terwijl de gids er alles over uitlegt. Want deze gids zoekt de mooiste plekjes uit en kan u alles vertellen over de Big Ben, het Millennium Wheel of de Tower, en dat zijn nog maar een paar bijzondere plekken die u kunt bezoeken terwijl u in Londen bent. Zonder dat u zich druk hoeft te maken over het verkeer in deze stad en dat u optimaal geniet van uw verblijf.


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...