TUI

Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

TUI is één van de grootste reisorganisaties van Nederland en staat (mede door de fusie met het populaire Kras Reizen in 2021) bekend om de goed georganiseerde busrondreizen, deze worden soms ook wel groepsreizen genoemd. Het aanbod van TUI is enorm, of u nu een rondreis met de bus naar een mooie Europese bestemming zoekt, of liever een verre reis maakt waar u naar toe vliegt en vervolgens met de bus de mooiste plekken bezoekt, alles is mogelijk bij TUI!

De moderne Touringcars van Kras Bus worden ingezet voor de busrondreizen van TUI, deze zijn van alle gemakken voorzien en ingericht op comfort. Wat dacht u van een 7-daagse reis door Schotland?  Met leuke excursies als een Whiskyproverij, bezoek aan de schotse natuur en meerdere Kastelen? Een andere populaire bestemming is Tirol, waar vooral natuurliefhebbers zullen genieten van de mooie bergen, meren en bergdallen met leuke wandelroutes. Liever een bestemming met beter weer? Ook de reizen naar Italië zijn de moeite waard! Wat dacht u van de Amalfikust, Toscane of Sardinië?

Bij TUI heeft u bovendien alle garanties die u bij een goede reisorganisatie mag verwachten. Zo is TUI aangesloten bij het SGR en ANVR, waardoor u altijd zekerheid heeft. Verder staat TUI bekend als een reisbureau met uitstekende service en voorwaarden! Kortom: zoek nu uw favoriete busrondreis bij TUI, laat u inspireren door de mooiste bestemming.

Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...