Busrondreis Duitsland
natuur in duitsland

Busrondreis Duitsland

duitsland
Populair: de hoofdstad Berlijn, de Moezel en het Zwarte Woud.
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

Ontdek de prachtige natuurgebieden Het Zwarte Woud en de Moezel

Het land van onze oosterburen biedt u werkelijk van alles. Van oude cultuur in historische plaatsen, tot mooie en uitgestrekte natuurgebieden, met veel bossen. In Duitsland kunt u natuurlijk de logische keuze maken voor de hoofdstad Berlijn. Een rondreis door het land biedt u de gelegenheid om de mooiste plekjes te bezichtigen en te ontdekken. Dan mist u niks en ziet werkelijk alle moois wat het land te bieden heeft.

Busreizen naar Duitsland omvatten vaak een bepaalde streek van het land. U maakt het beste dus eerst een keuze welk deel van het land u wilt bezoeken en kiest dan de reis die daar het beste bij aansluit. Behalve een complete vakantie, bieden de reisorganisaties u ook Kerstreizen aan, waarbij u kunt genieten van de gezellige sfeer op één van de vele kerstmarkten die het land rijk is.

Bekijk de busreizen naar Duitsland bij deze reisorganisaties

Reisbureaus

Welke reisbureaus bieden deze rondreis aan?

Kras, Oad, Effeweg en De Jong Intra zijn voorbeelden van reisorganisaties die veel busreizen naar onze oosterburen organiseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor langere rondreizen door (delen van) het land, maar ook de reizen naar de kerstmarkten zijn uiterst populair en u kunt daar uiteraard ook meteen kort verblijf in de stad naar keuze aan vast plakken. Reizen langs mooie rivieren zoals bijvoorbeeld de Moezel bieden u geweldige uitzichten op de mooie natuur en de prachtige kastelen die het land rijk is.

cochem
typische duitse gebouwen
Bestemmingen

Populaire bestemmingen in Duitsland

Zoals reeds genoemd is Berlijn een aanrader. U vindt er veel historische gebouwen terug en de stad geeft een duidelijk beeld van hoe het leven daar in de vorige eeuw was. De scheiding tussen oost en west mag dan niet meer bestaan, er is voldoende te zien dat er nog altijd aan herinnert. Andere steden in Duitsland kennen ook een rijke historie, zoals de meer dan twee eeuwen oude stad Trier. Liever wat meer natuur? Dan mogen het Zwarte Woud en de Moezel niet op uw lijstje ontbreken.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Duitsland

Duitsland biedt enorm veel bezienswaardigheden waaronder de bekende Porta Nigra en overblijfselen van het Romeinse Rijk in Trier. En in de stad Berlijn bent u ook niet in één dagje uitgekeken, denk bijvoorbeeld aan de dierentuinen, de Brandenburger Tor en vergeet de overblijfselen van wat ooit de scheiding tussen Oost en West was, de Berlijnse Muur niet. En de prachtige kastelen aan de talrijke rivieren zijn een bezoekje ook meer dan waard. Vergeet ook niet dat u in de winter prachtige skioorden kunt vinden in het land.

duitsland paleis
pittoresk dorpje
Samenvatten

Even samenvatten

Zo dichtbij, dat kunt u ook gemakkelijk zelf met de auto. Ja, dat kunt u inderdaad denken, maar een busreis heeft zijn voordelen. U kunt rustig en ongestoord genieten van de vakantie en komt op de mooiste plekken, zonder dat u ook maar iets mist. Alles is voor u geregeld en u ziet alles wat u beloofd wordt. Van de mooiste steden tot de mooiste natuur die Duitsland u te bieden heeft waarbij de fantastische uitzichten, waarnaar u als u zelf rijdt niet kunt kijken, natuurlijk niet zullen ontbreken.


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...