Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

italie
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

Alle wegen leiden naar Rome!

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De rijke geschiedenis en de mooiheid van de stad maakt het voor elke reiziger een prachtige trip die gegarandeerd bovenaan iedereens lijst van gewilde reizen staat. Logischerwijs wilt u naar Rome in comfortabele luxe en natuurlijk voor een zo schappelijk mogelijk prijsje. Daarom vergelijkt u op Bus-Rondreis.nl eenvoudig alle busreizen naar Rome! De organisatie geeft u de mogelijkheid om te proeven van de rijke geschiedenis, cultuur en het heerlijke eten en drinken die de mooie stad Rome te bieden heeft.

forum romanum

Ontdek alle oudheden

Het is slim om als cultuurliefhebber een all inclusive busreis te boeken bij uw stedentrip, want hierdoor is uw vervoer en verblijf bij voorbaat al geregeld. Hierdoor kunt u zonder enige zorgen gebracht worden naar de mooiste plekken van deze historische stad. Betreed het strijdtoneel waar ooit de grootste gevechten van de Oudheid werden gevochten in het beroemde Colosseum. En beproef de sfeer van de arena waar gladiatoren hun leven riskeerden voor glorie. Zie de Romeinse nalatenschap van de Rooms-katholieke basiliek in de Romeinse tempel de Pantheon. Bewandel de oudste paden van het Romeinse Rijk op de Via Appia. En aanschouw hoe het leven was voor de oude Romeinen op het marktplein van de Forum Romanum. Daarnaast kunt u gebracht worden naar het religieuze hart van Rome: Vaticaanstad. Bewonder de kunstwerken van de sixtijnse kapel en de nalatenschap van een van de bekendste schilders aller tijden: Leonardo Da Vinci. Als u dan nog geen genoeg krijgt van alle rijke kunst, dan kunt u nog meer werk bewonderen in de Galleria Borghese. Dit zijn maar een aantal van de vele bezienswaardigheden die u kunt zien als u een stedentrip neemt naar Rome!

trevi fontein

Veni, vidi, vici!

Als u meer fan bent van de strijd van de liefde dan van de gladiatoren is Rome ook als een romantische vakantiebestemming te beleven. Bewandel langs de Tiber onder het bijna sprookjesachtige maanlicht. Doe een wens met je geliefde bij de Trevi fontein, die u misschien nog herinnert van de film ‘La Dolce Vita’. Geniet van de bekende Italiaanse ijs op de Spaanse trappen van Piazza di Spagna. Misschien houdt uw geliefde meer van shoppen en de Italianen staan natuurlijk bekend om hun goedgeklede stijl. Shop samen met uw partner bij chique boetiekjes in de Via del Boschetto. Houdt u meer van grootste shopping, dan kunt u terecht bij de bekendste winkelstraat van Rome: Via del Corso. Als u meer zoekt naar de high-end fashion die Italië te bieden heeft, dan bent u in Rome aan het juiste adres. De Via del Condotti biedt bekende merken als Louis Vuitton, Yves Saint Lauren, Dior en Gucci.

pantheon

Busreizen deals

Categorieën


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...