De mooiste bestemmingen in Europa

europa
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

De mooiste plekjes in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met een busreis door Europa krijgt u de mogelijkheid verschillende van de mooiste plekjes op ons continent te bezichtigen.

Colosseum Rome

Ontdek Rome, Pompeï en meer schitterende plekken in Italië

Neem bijvoorbeeld Italië. Dit land is zeer geschikt voor het maken van een rondreis per bus. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om Rome en Pompeii te bezichtigen terwijl u onderweg enkele schilderachtige Italiaanse stadjes aandoet. Historie, cultuur, lekker eten en prachtig weer; Italië heeft het allemaal.

Lekker weer en veel cultuur in Spanje

Een ander Zuid-Europees land waar u beslist een keer heen moet is Spanje. Het land telt tal van prachtige steden, een lekker warm klimaat en prachtige stranden. Kies bijvoorbeeld voor een rondreis langs Madrid en een deel van de kust. U kunt in Madrid een van de vele kunstgalerieën bezoeken terwijl u een tijdje later volledig tot rust kan komen liggend op een wit strand aan een blauwe zee.

Dubrovnik Kroatië

Een van de parels in Europa: Kroatië

Een land met misschien wel even zo mooie stranden is Kroatië. Wellicht niet het eerste land waar u aan denkt als vakantiebestemming, maar dit land aan de Adriatische zee behoort zeker tot de topbestemmingen in Europa als het gaat om vakanties. Het land heeft ontzettend veel te bieden. Het wordt geprezen om haar nationale parken en de prachtige eilanden voor de kust. Ook hebben veel Kroatische steden een bruisend uitgaansleven wat betekent dat er ook ’s nachts voldoende te beleven is.

Zweden

Ontdek Scandinavië

Bij Zweden denken veel mensen vooral aan natuur en sneeuw. Toch zijn er in Zweden ook genoeg leuke steden om te bezoeken. Stockholm is een gezellige stad boordevol hippe eettentjes en musea. Ook staat de stad bekent om haar mooie ligging aan het water. Het is dan ook zeker een aanrader om een boottocht te maken over het water als u in de stad bent.
Al met al zijn er in Europa voldoende mooie plekjes te vinden die het de moeite van het bezoeken zeker waard zijn. Een rondreis per bus biedt u de mogelijkheid om meer van een land te zien waardoor u de potentie van uw vakantiebestemming ten volste kunt benutten.

Busreizen deals

Categorieën


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...