Effe Weg

Vergelijk reizen van
solmar tourskras busreizenoadde jong intrapeter langhouteffe weg excursiereizen

Dé specialist in busreizen

Effe Weg biedt u ook legio mogelijkheden voor uw vakantie, ook als u met de bus wilt gaan. Ze bieden reizen aan naar bijna alle landen in Europa en vaak zijn de busreizen ook nog voor een schappelijke prijs te boeken. U kunt op Effe Weg een volledig verzorgde vakantie boeken, tegen de scherpste prijs. Ze claimen het grootste aanbod in busreizen van alle reisorganisaties te bieden.

Effe weg is aangesloten bij de ANVR, het Algemeen Nederlands verbond van Reisorganisaties. Mochten zich problemen voordoen, zoals bijvoorbeeld het onverhoopt failliet gaan van de reisorganisatie of heeft u een klacht, dan staat u als consument sterk omdat ze aangesloten zijn bij de ANVR.

Gaat u dit jaar ook mee met Effe Weg? Kies uit één van de tientallen bestemmingen. Een mooie reis is bijvoorbeeld de 11-daagse busreis naar Pisa, Florence en Elba. Tijdens deze busreis langs de Italiaanse steden bezichtigt u vele oudheden, met als hoogtepunt(naar onze mening) de stad Florence. Blijft u liever in eigen land? Ook dan biedt Effe Weg leuke mogelijkheden. De reis naar Friesland, Groningen en Texel is dan wellicht echt iets voor u! Kortom: genoeg mogelijkheden bij Effe Weg!

Waarom Effe Weg?

  • Effe Weg is dé specialist in busreizen
  • Keuze uit meer dan 240 busreizen naar diverse bestemmingen in Europa
  • De busreizen hebben een programma met leuke excursies en uitstapjes!

Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...