Busrondreis Zwitserland
zwitserland meer

Busrondreis Zwitserland

zwitserland
Populair: Zwitserse Alpen, Meer van Genève & de stad Lausanne.
Vergelijk reizen van
tui busreizenoadde jong intraslangen reizen

Ontdek tijdens een busrondreis Zwitserland de bekende berg Matterhorn

Zwitserland is al sinds jaar en dag een populair vakantieland, zowel in de winter vanwege de uitgebreide ski-mogelijkheden, als ook in de zomer is het een heerlijk land om te bezoeken. In de Zwitserse Alpen kunt u het gehele jaar door wandelen en fietsen. Behalve een bijzonder fraaie natuur met bergen, gletsjers en watervallen kent het land ook steden en dorpjes die een bezoek zeker waard zijn.

De invloeden uit de Middeleeuwen zijn op veel plekken nog altijd terug te vinden en bepalen de sfeer in het land. Wilt u ook eens kennismaken met deze sfeer? Dan is een busreis naar Zwitserland een goed idee. Tijdens deze reizen wordt u naar de mooiste plekjes van het land gebracht en krijgt u alle tijd om te genieten van de mooie natuur en de steden die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Bern, Lausanne, Genève en Luzern.

Vergelijk busrondreizen naar Zwitserland bij deze reisorganisaties

Reisbureaus

Welke reisbureaus bieden deze rondreis aan?

Effeweg, Kras, Oad, Peter Langhout en De Jong Intra zijn maar een paar namen van reisorganisaties die busreizen naar Zwitserland in hun pakket hebben. Als u graag per bus naar Zwitserland wilt reizen, is het aan te raden eerst op internet te kijken wat de mogelijkheden zijn. Veel reisorganisaties bieden het hele jaar door busreizen naar Zwitserland aan. U kunt ook een busreis maken in combinatie met een treinreis in het land zelf, waarbij u tijdens het vervoer per spoor kunt genieten van de mooiste uitzichten die het land u te bieden heeft.

zwitserland berg
zwitserland natuur
Bestemmingen

Populaire bestemmingen in Zwitserland

Zwitserland heeft de toerist veel te bieden, maar een bijzonder populaire bestemming is de Zwitserse Alpen, met de bekende berg Matterhorn. Deze berg kunt u bereiken met een treintje en onderweg naar boven heeft u de meeste spectaculaire uitzichten. Zwitserland heeft veel skioorden die ook jaarlijks veel toeristen trekken. Het Meer van Genève is in de zomer erg in trek. U heeft er een prachtig uitzicht over de natuur en de nabijgelegen steden Lausanne en Genève zijn ook mooie steden om te bezoeken.

Bezienswaardigheden

Bezienswaardigheden in Zwitserland

Een land als Zwitserland heeft te veel bezienswaardigheden om allemaal op te kunnen noemen en het is ondoenlijk om te bepalen welke het meest in trek is. Bekijk bijvoorbeeld tijdens uw vakantie eens de Kapellbrücke in Luzern. De stad wordt door de rivier gescheiden in twee delen en de Kapellbrücke is een van de bruggen die de beide delen met elkaar verbindt. Deze brug werd in de 14de eeuw gebouwd en heeft in de loop der eeuwen al veel moeten doorstaan. De brug is grotendeels van hout en is overdekt en staat samen met de watertoren symbool voor de stad Luzern.

zwitserland paleis
zwitserland dorp
Samenvatten

Even samenvatten

Zwitserland kent een prachtige natuur en is zowel in de zomer als in de winter perfect geschikt voor buitensporten. De tocht naar het land is goed te doen met de bus, en u komt uitgerust op de plaats van bestemming aan. In het land zelf is de kans op gladheid in de winter zeker aanwezig en sommige plaatsen zijn het beste met de bus of trein te bereiken, door de aanwezigheid van bergen en passen in het landschap. De keuze voor een van de twee middelen van openbaar vervoer (zowel bus als trein) ligt derhalve alleen maar voor de hand.


Handige reistips & deals

pantheon

Rome ontdekken, wat kunt u verwachten?

Dit is een gezegde die voor velen bekend in de oren zal klinken. Dit spreekwoord is zeer bekend, omdat Rome een van de meest sublieme steden van Europa is. De r...

De mooiste bestemmingen in Europa

Voor een mooie vakantiebestemming hoeft u echt niet het vliegtuig te pakken naar een ver oord. En u hoeft zeker niet op slechts één bestemming te blijven. Met...